Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Ferran Cerdans Serra

Narrativa breu, LLIBRES ARTESANS

  • 32
    Subscribers
  • 128.25
    monthly
  • 1044.7
    total
Hi ha alguna recompensa que t'agradaria veure aquí i que no hi és?
Escriu-me, fes-m'ho saber (al final de la pestanya INFO) i en parlem!

Pots fer també donacions puntuals o bé mensuals al final d'aquesta pàgina, de la quantitat que vulguis, tot i que en aquest cas es tractarà de donacions sense cap recompensa associada.

Sigui  com sigui, moltes gràcies pel suport!
Suport
Col·labores amb el desenvolupament de tots els projectes artístics i literaris, fet pel qual t'estaré agraït eternament. Tindràs accés al contingut digital que vagi publicant a l'Aixeta.
2.00 € monthly
Un Mar Degota
A més dels agraïments eterns i l'accés al contingut digital rebràs, periòdicament (4 números l'any, un per estació), la revista d'autor exclusiva UN MAR DEGOTA.

Aquesta revista artesana, feta a mà per l'autor, conté narrativa breu inèdita, articles, esbossos, aforismes comentats, microcontes, mostres de projectes en curs, detalls de nous projectes en etapa de gestació, dibuixos, esborranys, pensaments interiors, història oculta de cada projecte o relat... a més d'obra visual realitzada expressament per a la revista.

La tirada és numerada, limitada a les persones que donen suport al projecte a través de donacions de microfinançament continu.

IMPORTANT: En donar-vos d'alta en aquest nivell, envieu-me si us plau un missatge indicant el vostre nom, adreça de correu electrònic i adreça postal per poder-vos enviar la revista. Moltes gràcies!
3.50 € monthly
Revista d'autor + Llibres Artesans
A més dels agraïments eterns rebràs, en l'entrega periòdica (4 números l'any, un per estació) de la revista d'autor exclusiva UN MAR DEGOTA , material original del procés d'escriptura, esbossos del procés de disseny, proves cal·ligràfiques i de color, nous microcontes i aforismes escrits a mà... adjunt a la revista. La tirada és limitada a les persones que donen suport al projecte a través de donacions.

També obtindràs un dels Llibres Artesans cada any, opció que podràs acumular i fer-ne ús quan vulguis en forma de petita sèrie de llibres. El llibre el podràs escollir entre els llibres poema de Llibres Artesans, llibres d'artista, novetats o de fons, amb una pàgina de text afegida segons les teves indicacions si així ho prefereixes.

Aquesta recompensa anual es fa extensiva a tota l'obra conjunta amb l'artista Eva Elias: aquarel·les i aiguades manuscrites. Podràs escollir la que més t'agradi, dins del projecte Llibres Artesans, en comptes del llibre.

IMPORTANT
: En donar-vos d'alta en aquest nivell, envieu-me si us plau un missatge indicant el vostre nom, adreça de correu electrònic i adreça postal per poder-vos enviar la revista. Moltes gràcies!
5.75 € monthly
Mecenes de crítica
A més dels agraïments eterns rebràs, periòdicament (un número per estació), la revista d'autor exclusiva UN MAR DEGOTA. Aquesta revista artesana, feta a mà per l'autor, conté narrativa breu inèdita, articles, esbossos, aforismes comentats, microcontes, mostres de projectes en curs, detalls de nous projectes en etapa de gestació, dibuixos, esborranys, pensaments interiors, història oculta de cada projecte o relat... a més d'obra visual realitzada expressament per a la revista.

La tirada és numerada, limitada a les persones que donen suport al projecte a través de donacions. Rebràs en l'entrega periòdica material original del procés d'escriptura, esbossos del procés de disseny, proves cal·ligràfiques i de color, nous microcontes i aforismes escrits a mà... adjunta a la revista. També obtindràs un llibre del catàleg de Llibres Artesans cada any, opció que podràs acumular i fer-ne ús quan vulguis en forma de petita sèrie de llibres. El llibre el podràs escollir entre els llibres poema de Llibres Artesans, llibres d'artista, novetats o de fons, amb una pàgina de text afegida segons les teves indicacions si així ho prefereixes. Aquesta opció es fa extensiva a tota l'obra conjunta amb l'artista Eva Elias, aquarel·les i aiguades manuscrites. Podràs escollir la que més t'agradi dins del projecte Llibres Artesans.

A més de tot això, rebràs, en exclusiva, esborranys originals de relats breus o bé capítols i idees de la novel·la que estic escrivint, dels que podràs donar-me la teva opinió.


IMPORTANT: En donar-vos d'alta en aquest nivell, envieu-me si us plau un missatge indicant el vostre nom, adreça de correu electrònic i adreça postal per poder-vos enviar la revista. Moltes gràcies!
10.00 € monthly
Set your donation
You can make a single or monthly donation. Please be advised that this donation is not associated to any benefit and does not grant access to posts that require a subscription.
one-time or monthly
We are in Beta mode. It's possible you might find an error. Please tell us about it at info@aixeta.cat