Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Ferran Cerdans Serra

Narrativa breu, LLIBRES ARTESANS

  • 31
    Subscribers
  • 126.25
    monthly
  • 735.42
    total

Nou nivell de subscripció: Mecenes en acció!

Amb el nivell de subscripció Mecenes en acció podreu accedir a tallers i a sessions de creació un cop al trimestre, coincidint amb el ritme de creació de la revista Un Mar Degota de recompensa al mecenatge.
Si us doneu d’alta al nou nivell de subscripció Mecenes en acció, a més de totes les recompenses dels nivells anteriors, podreu assistir a sessions de creació i als tallers específics que anirem organitzant, conjuntament, amb vosaltres.
Els tallers i sessions seran molt variats, però tindran a veure directament amb l’execució de les obres del projecte: realització de cobertes, sessions de creació literària, d’escriure a mà, llibretes amb esborranys, llapis manuscrits, assistir al procés de creació i realització de la revista trimestral Un Mar Degota, participar en el procés de disseny de nous formats d'artefactes literaris... i altres tallers similars que se’ns vagin acudint.

De fet, a les imatges hi teniu algunes idees però podreu aportar les vostres i sol·licitar els tallers que més us agradaria fer.
Aquests tallers i sessions seran a raó d’un al trimestre, més concretament un per estació de l’any, seguint el ritme de creació de la revista Un Mar Degota de recompensa al mecenatge, que és la que marca el pas del projecte.

Si teniu cap dubte o suggeriment, recordeu que em podeu contactar directament.
Moltes gràcies!
We are in Beta mode. It's possible you might find an error. Please tell us about it at info@aixeta.cat