Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Ferran Cerdans Serra

Narrativa breu, LLIBRES ARTESANS

Una nova gota ha sorgit del mar.

Una nova gota ha sorgit del mar. Espero que gaudiu molt aquest número 11, que per a mi és el millor que he fet fins ara, una sèrie numerada i única de 30 exemplars monogràfics del nou Haikus sense llum.
Una nova gota ha sorgit del mar. La majoria d’exemplars han estat entregats o enviats. Espero que gaudiu molt aquest número 11, que per a mi és el millor que he fet fins ara. D’aquí a no res ja tindrem el n. 12, el que correspon a la primavera, un xic després de l’equinocci del 21 de març. De fet, segurament el podreu recollir just per Sant Jordi a la parada (ubicació encara per determinar), o bé rebre’l abans per correu.
Aquest número de la Un Mar Degota és molt especial, una sèrie numerada i única de 30 exemplars monogràfics del nou Haikus sense llum. Recordeu que podeu obtenir aquesta revista d’autor com a recompensa a algun dels nivells de subscripció d'aquí a l’Aixeta.
MOLTES GRÀCIES per fer-ho possible!
HAIKUS SENSE LLUM
la nit i el dia
a cuc i amagar juguen;
jo sempre paro.
en una cova
similar dibuixava
cavalls, fa segles.
duc les escletxes
marcades del refugi;
pell amb memòria.

Estem en fase Beta. Si tens qualsevol incidència, escriu-nos a info@aixeta.cat