Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Ferran Cerdans Serra

Narrativa breu, LLIBRES ARTESANS

  • 28
    Mecenes
  • 116.5
    mensuals
  • 602.13
    total

Una nova gota ha sorgit del mar.

Una nova gota ha sorgit del mar. Espero que gaudiu molt aquest número 11, que per a mi és el millor que he fet fins ara, una sèrie numerada i única de 30 exemplars monogràfics del nou Haikus sense llum.
Una nova gota ha sorgit del mar. La majoria d’exemplars han estat entregats o enviats. Espero que gaudiu molt aquest número 11, que per a mi és el millor que he fet fins ara. D’aquí a no res ja tindrem el n. 12, el que correspon a la primavera, un xic després de l’equinocci del 21 de març. De fet, segurament el podreu recollir just per Sant Jordi a la parada (ubicació encara per determinar), o bé rebre’l abans per correu.
Aquest número de la Un Mar Degota és molt especial, una sèrie numerada i única de 30 exemplars monogràfics del nou Haikus sense llum. Recordeu que podeu obtenir aquesta revista d’autor com a recompensa a algun dels nivells de subscripció d'aquí a l’Aixeta.
MOLTES GRÀCIES per fer-ho possible!
HAIKUS SENSE LLUM
la nit i el dia
a cuc i amagar juguen;
jo sempre paro.
en una cova
similar dibuixava
cavalls, fa segles.
duc les escletxes
marcades del refugi;
pell amb memòria.

Estem en fase Beta. Si tens qualsevol incidència, escriu-nos a info@aixeta.cat