Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Ferran Cerdans Serra

Narrativa breu, LLIBRES ARTESANS

  • 32
    Mecenes
  • 128.25
    mensuals
  • 1044.7
    total

Presentació

FINESTRA OBERTA AL PROCÉS DE CREACIÓ

Un mar degota és una publicació literària en format de dossier que inclou obra d’art original. Aquesta revista d’autor es planteja com un germinador en el qual les persones subscrites poden gaudir del procés de creació de les diferents obres segons van sorgint: narrativa breu, micronarrativa, assaig, fotografia, linogravat, art en paper, cal·ligrafia…

La carpeta que engloba tot aquest contingut és, a la vegada, un suport ideal per a obra artística, i cada número té una coberta original, feta a mà.

Els temes i les sèries apareixen en onades, i a voltes cristal·litzen en números monogràfics. Al mateix temps, els llibres (Foto llibre Alai, Marrameus llauner investigador, reculls de narrativa breu, micronarrativa i assaig…) es van escrivint en paral·lel.

La revista vindria a ser, doncs, una finestra oberta al procés de creació de l’autor, que permet també acompanyar-lo en els diferents estadis pels quals va passant. Per ajudar a mostrar i a entendre aquest ritme personal, precisament, la periodicitat és trimestral i coincideix amb els canvis d’estació de l’any.

Col·leccionable de pel·lícula
La sèrie Lletres de pel·lícula, que es col·lecciona com a part integrada de la revista, interessarà a qualsevol persona amant del cinema. Es tracta de reproduccions en paper de texts manuscrits que apareixen en films, que fan el salt de la pantalla a les vostres mans. Per a seleccionar els manuscrits a reproduir, en valoro la bellesa o importància artística, estètica o cal·ligràfica però, sobretot, que tinguin un paper (mai millor dit) important en la pel·lícula.

Subscripcions mensuals
La publicació Un mar degota només es pot aconseguir a través dels diferents nivells de subscripció que trobareu en aquesta pàgina.

Les aportacions mensuals permeten obtenir la revista d'autor, accés a esborranys i maquetes, opinar sobre els projectes, avançaments de relats breus, capítols de la novel·la, obra original de tota mena, texts manuscrits... segons es van escrivint, en exclusiva.

Tots els exemplars van numerats, i a cada subscripció li correspon sempre el mateix número d’exemplar.

Programació
La revista Un mar degota està programada per arribar als 100 números. Segons els meus càlculs, serà el moment de jubilar-me (67 anys) tot i que, tenint en compte com van les coses, potser l’haurem de prorrogar...

Com funciona, l'Aixeta?
És molt senzill: només cal escollir l’aportació mensual, amb la recompensa associada, i clicar-hi. Tot seguit, se us demanaran les dades necessàries per fer efectiu el pagament periòdic. A partir d’aquí, gaudir d’aquest projecte i de les vostres recompenses!
Estem en fase Beta. Si tens qualsevol incidència, escriu-nos a info@aixeta.cat